KSM66, världens mest studerade Ashwagandha

Sedan 2012 då KSM66 lanserades har det unika fullspektrumextraktet genomgått 22 kliniska studier.

Visa fler artiklar

KSM66 – världens bästa Ashwagandha

KSM66 är den enda Ashwagandha-produkt i världen som produceras med 100% kontroll från frö till färdigt extrakt. Råvaran till KSM66 odlas på egna ekologiska jordbruk och all tillverkning, utveckling och kontroll sker i egna produktions-anläggningar – godkända för läkemedelsframställning. 

Den första studien på KSM66 publicerades 2012 och sedan dess har ytterligare 21 studier genomförts – varav 12 är publicerade. Resten förväntas publiceras under det kommande året.

Utvecklingsarbetet tog 14 år

Det som ytterligare skiljer KSM66 från all annan Ashwagandha är att det är extraherat med GREEN CHEMISTRY en metod utvecklad enligt gammal Ayurvedisk kunskap och som innebär att endast mjölk och vatten används. Resultatet är ett fullspektrum-extrakt om innehåller samma komplexitet och fördelning av aktiva ämnen som torkad/färsk rot – alltså både vatten och fettlösliga ämnen – men i 10 gånger högre koncentration och standardiserat på de sex viktigaste withanoliderna. 

Störst i USA

Vid lanseringen i USA 2012 tilldelades KSM66 utmärkelsen ”best botanical ingredient” vid världens största hälsomässa (Natural Product, Expo West, LA). Året efter tilldelades KSM66 det prestige-fyllda priset ”Best Botanical Innovation ”av Frost & Sullivan och 2016 utsågs KSM66 till ”Herbal Industry Leader” i USA. Idag är KSM66  den mest använda hälsokostprodukten inom stress och trötthet. KSM66 är dessutom en nyckelingrediens i flera lust och träningsprodukter.

Mest använda i Sverige

Sedan lanseringen i Sverige hösten 2017 har KSM66 varit Sveriges mest snabbväxande kosttillskott och är idag Sveriges, utan jämförelse mest använda växtbaserade kosttillskott inom stress och trötthet.

KSM66 säljs både i butik och fraktfritt på nätet.

visa återförsäljare