KSM66, Världens bästa Ashwagandha

KSM66, Världens bästa Ashwagandha

KSM66 är den enda Ashwagandha-produkt i världen som produceras med 100% kontroll från frö till färdigt extrakt. Råvaran till KSM66 odlas på egna ekologiska jordbruk och all tillverkning, utveckling och kontroll sker i egna produktionsanläggningar - godkända för läkemedelsframställning. 

Extraktet som används i KSM66 tog 14 år att utveckla.
 Det unika är att det innehåller samma komplexitet och fördelning av aktiva ämnen som torkad/färsk rot – men i 10 gånger högre koncentration och standardiserat på de sex viktigaste withanoliderna. 

Under de senaste 5 åren har intresset kring Ashwagandha och då framförallt KSM66 ökat explosionsartat – också utanför Indien. Detta mycket tack vare att Ixoreal (familjeföretaget bakom KSM66) satsat stora resurser i att kliniskt dokumentera de ”gamla Ayurvediska användningsområdena”. Den första studien på KSM66 publicerades 2012 och sedan dess har ytterligare 17 studier genomförts – varav 11 är publicerade eller godkända för publicering. Resten publiceras under 2018.

STÖRST I USA

Vid lanseringen i USA 2013 tilldelades KSM66 utmärkelsen ”best botanical ingredient” vid världens största hälsomässa (Natural Product, Expo West, LA). Året efter tilldelades KSM66 det prestige-fyllda priset ”Best Botanical Innovation ”av Frost & Sullivan och 2016 utsågs KSM66 till ”Herbal Industry Leader” i USA. Idag är KSM66 det snabbast växande växtbaserade kosttillskottet i USA och den mest använda hälsokostprodukten inom stress och trötthet. KSM66 är dessutom en nyckelingrediens i flera lust och träningsprodukter.

Därför gör stress oss trötta och överviktiga

läs mer

KSM66 tar ett socialt ansvar

läs mer

Ashwagandha - Prinsen av ayurveda

läs mer

Den kompletta historien om KSM66.

berättat av Chris Kilham - the Medicine Hunter.

Därför skiljer sig KSM66 från all annan Ashwagandha