Ashwagandha

Vid stress, trötthet och oro

KSM66 säljs både i butik och fraktfritt på nätet.

KSM66, Världens bästa Ashwagandha

KSM66, Världens bästa Ashwagandha

KSM66 är den enda Ashwagandha-produkt i världen som produceras med 100% kontroll från frö till färdigt extrakt. Råvaran till KSM66 odlas på egna ekologiska jordbruk och all tillverkning, utveckling och kontroll sker i egna produktionsanläggningar - godkända för läkemedelsframställning.

Extraktet som används i KSM66 tog 14 år att utveckla. Det unika är att det innehåller samma komplexitet och fördelning av aktiva ämnen som torkad/färsk rot – men i 10 gånger högre koncentration och standardiserat på de sex viktigaste withanoliderna.

Under de senaste 5 åren har intresset kring Ashwagandha och då framförallt KSM66 ökat explosionsartat – också utanför Indien. Detta mycket tack vare att Ixoreal (familjeföretaget bakom KSM66) satsat stora resurser i att kliniskt dokumentera de ”gamla Ayurvediska användningsområdena”.

Den första studien på KSM66 publicerades 2012 och sedan dess har ytterligare 17 studier genomförts – varav 11 är publicerade eller godkända för publicering. Resten publiceras under 2018.

STÖRST I USA

Vid lanseringen i USA 2013 tilldelades KSM66 utmärkelsen ”best botanical ingredient” vid världens största hälsomässa (Natural Product, Expo West, LA). Året efter tilldelades KSM66 det prestige-fyllda priset ”Best Botanical Innovation ”av Frost & Sullivan och 2016 utsågs KSM66 till ”Herbal Industry Leader” i USA.

Idag är KSM66 det snabbast växande växtbaserade kosttillskottet i USA och den mest använda hälsokostprodukten inom stress och trötthet. KSM66 är dessutom en nyckelingrediens i flera lust och träningsprodukter.Relaterade artiklar

Ashwagandha - Prinsen av ayurveda Post Image

Ashwagandha - Prinsen av ayurveda

Ashwagandha, basen till KSM66, är en av de viktigaste örterna inom Ayurvedisk medicin, med en dokumenterad användning under mer än...

Läs mer

KSM66 tar ett socialt ansvar Post Image

KSM66 tar ett socialt ansvar

Förutom att driva ett effektivt, ekologiskt jordbruk har Ixoreal engagerat sig socialt i den region där jordbruken finns – Rajastan....

Läs mer

berättat av Chris Kilham - the Medicine Hunter.